Dé digitale oplossing voor al uw evenementen

De livestream arrangementen zijn een samenwerking van Studio Audivio en Landgoed Groot Kievitsdal. Wij bieden keuze uit verschillende settings. Denk daarbij aan webinars, talkshows, congressen, trainingen, branded borrels, toespraken en jaarvergaderingen.

Livestreaming arrangementen

Wij bieden u de keuze uit verschillende
settings; denk daarbij aan webinars, talkshows, congressen, trainingen, branded borrels, toespraken en jaarvergaderingen.

Uw online- of hybride evenement, training, cursus of toespraak zal helder en duidelijk te volgen zijn door middel van goede camera’s en geluidsweergave, schakeling naar Powerpoint en video instarts of sprekers van buitenaf.
Er wordt gewerkt met alle bekende streamingsdiensten en alle bekende platforms

Techniek & Catering

De studio en techniek kunnen per dagdeel geboekt worden. De beschikbaarheid is op basis van aanvraag.

De dagdelen hebben een duur van 4 uur, te plannen binnen de volgende tijden: 8:00 – 12:00 uur, 13:00 tot 17:00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur. Wenst u een ander tijdsvak, dan bespreken wij dit graag met u.

Tarieven voor livestream arrangementen zijn ten alle tijden afhankelijk van uw wensen, aan genoemde prijsindicaties kunnen geen rechten ontleend worden.

Impressie

U vindt op deze pagina een fotogalerij om een impressie te krijgen van de studio. Er zijn in overleg diverse opstellingen en aankleding mogelijk.

Voor Rijnhart Wonen verzorgde we een livestream, waarbij de gemeenteraad en inwoners van Leiderdorp de doelgroep was. Thema’s als verduurzaming en woningtekort stonden op de agenda. U krijgt met deze video een goede impressie van de studio.

Een mooie en centrale locatie voor uw digitale bijeenkomst. Graag stellen wij, geheel vrijblijvend en kosteloos, een offerte voor u op.

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33