Sfeervol dineren op één van de mooiste plekken van het Gooi

Wij beschikken over de ideale private diner zalen. Ieder met zijn eigen uitstraling die past bij uw diner of buffetmenu. Zo kunnen we een menu samenstellen en de ruimte inrichten naar wens.

Buffetmenu

U kunt genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen. Ook bieden wij een walking dinner aan, een andere beleving van dineren!

Wilt u onze zalen graag eerst komen bezichtigen? Onze afdeling Sales & Events is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar om u van dienst te zijn.

Private diner

Al onze zalen hebben een eigen, uniek karakter. Zo is er voor iedere gelegenheid een passende ambiance. Tevens zijn onze ruimtes voorzien van klimaatbeheersing en de modernste beeld- en geluidsapparatuur.

Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling een onvergetelijk private diner.

Barbecue

Wij bieden u de keuze uit twee heerlijke barbecue-arrangementen, inclusief dranken. De barbecue bestaat uit gevarieerde barbecue gerechten en een ruime variatie aan soorten vlees en vis.

Uiteraard gecombineerd met broodsoorten, kruidenboter, knoflooksaus, barbecuesauzen en salades.

Volledig ontzorgt genieten: Uw private diner of buffet met familie en vrienden.

Bekijk onze zalen
 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33