Geniet van onze uitgebreide brunches

Wij verwelkomen u en uw gasten met een glas cava of een mooi alcoholvrij aperitief. Vervolgens laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen.

Genieten met de familie

Speciaal om culinair en ontspannen tijd door te brengen met het gezin, familie & vrienden! Geniet na een frisse boswandeling van een heerlijk vers & uitgebreid brunchbuffet. Na een hartelijk ontvangst laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen.

Al onze zalen hebben hun eigen unieke karakter, inrichting en alle denkbare faciliteiten. Ook het mobiele bereik is volledig geoptimaliseerd zodat u in deze rustige en groene omgeving altijd bereikbaar bent.

Persoonlijke wensen

Team Landgoed Groot Kievitsdal zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt zodat u optimaal kunt genieten.

Vele mogelijkheden met altijd een persoonlijke touch. Wij hebben alles in huis om de mooiste herinneringen te creƫren. Wij staan graag voor jullie klaar om al jullie wensen voor de perfecte brunch te bespreken.

Via onze online tool kunt u een reserveringsaanvraag doen en krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden.

Wij ontvangen u graag om u samen met familie en vrienden te laten genieten van een overheerlijk brunchbuffet!

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33