Activiteiten bij Groot Kievitsdal

Op zoek naar een te gek bedrijfsuitje of activiteit met uw familie? Onze locatie biedt diverse samenwerkingen aan met UitjesBazen, MTB-Rental en SocialDeals. Dé perfecte combinatie van een lekker hapje, drankje en een unieke groepsactiviteit. Ben je met jouw collega’s op zoek naar een leuk, origineel bedrijfsuitje? Met een uitgebreid repertoire van activiteiten neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie personeelsuitje uit handen. Liever sportief aan de slag? Wij zijn een officiële startlocatie voor de huur mountainbikes van MTB-Rental. Voor een sportieve binnenactiviteiten hebben wij beschikking over 6 bowlingbanen in ons souterrain. Zo is er altijd wat te doen!

Samenwerking UitjesBazen

Wij bieden vele mogelijkheden om een ‘UitjesBazen’ activiteit te combineren met een overheerlijke lunch, diner of borrel. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Dan maken wij een passend voorstel gebaseerd op uw wensen en groepsgrootte.

Diverse activiteiten; Wat dacht u van een Quiz Show Deluxe, Foute Bingoshow of een te gekke VR experience voor de teambuilding? Via de link hieronder kunt u de diverse activiteiten bekijken.

Samenwerking MTB-Rental.nl

MTB-Rental is “more than bikes”. Naast diverse huuropties voor mountainbikes kunt u hier ook MTB Clinics boeken. Met een mountainbike clinic je bike skills verbeteren? Al vanaf 2 deelnemers kunt u een pakket afnemen, tot een groepsgrootte van meer dan 20 personen.

Wij zijn één van de officiële startlocaties van MTB-rental en bieden de mogelijkheid uw zakelijke bijeenkomst, heisessie, bedrijfsuitje of familiedag uit te bereiden met een sportief element.

Heeft u een boekingsbevestiging met onze locatie als startpunt?
Dan kunt u gebruik maken van ons MTB-12 UURTJE Bestaande uit: Pompoensoep ı brioche kroket ı spiegelei ı pastrami ı smashed avocado | keuze wit of bruin boerenbrood | Inclusief een non-alcoholische drankje naar keuze. Voor €14,95 (enkel geldig op vertoon van de boekingsbevestiging bij MTB-rental)

Mountainbike tarieven & beschikbaarheid via de website van MTB-Rental.

Samenwerking SocialDeals

Wilt u voordelig komen genieten van een heerlijk diner of onze bowling? Wij bieden momenteel in samenwerking met SocialDeals twee te gekke deals aan. Kijk voor alle voorwaarden & invulling op socialdeal.nl.

3-gangen keuzediner of -lunch; Geniet van een heerlijk 3-gangen keuzediner of -lunch bij Groot Kievitsdal: Keuze uit twee heerlijke voor-, hoofd-, en nagerechten! Van €45,- voor €26,95.

Bowlen (1 uur) + drankje en hoofdgerecht naar keuze; Geniet van 1 uur bowlen inclusief een welkomstdrankje en hoofdgerecht naar keuze bij Groot Kievitsdal: ga voor een burger, saté of een vegetarisch gerecht van de chef. Van €29,50 voor €18,95.

Heeft u zin in een sportieve activiteit binnen? Kom bowlen op één van onze zes bowlingbanen in het souterrain

Reserveer nu uw baan!
 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33