Voor elke zakelijke gelegenheid de juiste plek

Landgoed Groot Kievitsdal heeft 5 zalen beschikbaar voor vergaderingen, congressen, partijen, recepties, presentaties en trainingen. Al onze zalen hebben hun eigen unieke karakter, inrichting en alle denkbare faciliteiten.

Events & Congressen

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw event? Dan bent u bij Landgoed Groot Kievitsdal in de bossen van Baarn aan het juiste adres!

Onze ervaren salesafdeling denkt graag met u mee over de voorbereiding en de invulling.

Wij beschikken over scherp geprijsde arrangementen en leveren maatwerk voor uw event. Zo kunt u zich onbezorgd met uw organisatie bezighouden.

Verrassend veel mogelijkheden

Groot Kievitsdal biedt bijvoorbeeld één grote plenaire zaal, met eigen terras en tuin, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opening en afsluiting van uw congres. Naast de plenaire zaal beschikken wij over 7 multifunctionele zalen, welke prima kunnen dienen als sub-ruimtes voor de kleinere sessies.

Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Tevens is er in alle zalen gratis WiFi beschikbaar.

Centraal gelegen in het land, tussen Hilversum en Baarn, nabij de A1 en A27. Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33