Een sfeervolle en rustige locatie voor uw besloten afscheid & samenzijn

Graag maken wij met u een afspraak om in alle rust uw persoonlijke wensen te bespreken voor een passend arrangement.

Een zorgeloos samenkomen

Wij beschikken over een sfeervolle, rustige omgeving voor uw samenzijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van condoleance bijeenkomsten, variërend van koffie met een broodje, een receptie arrangement of een diner met de naaste familie. Graag maken wij met u een afspraak om in alle rust uw persoonlijke wensen te bespreken voor een passend arrangement.

Via onze online tool kunt u een reserveringsaanvraag doen en krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden.

Uw uitvaart

Onze Parkzaal biedt een serene setting voor het organiseren van diensten en uitvaarten. De grote ramen laten het natuurlijke licht binnenstromen en creëren een kalmerende atmosfeer. Te midden van de rustgevende natuur en onder de beschutting van majestueuze bomen biedt deze zaal een intieme plek om samen te komen en afscheid te nemen.

In deze bijzondere omgeving streven wij ernaar om troost en warmte te bieden aan zij die hier samenkomen om hun geliefden te herdenken.

Uw condoleance

Wij beschikken over 7 multifunctionele zalen en bieden een rustige locatie voor uw condoleance. Al onze zalen hebben een eigen, uniek karakter. Tevens zijn onze ruimtes voorzien van klimaatbeheersing en de modernste beeld- en geluidsapparatuur.

Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en bespreek samen met onze ervaren salesafdeling uw wensen.

Landgoed Groot Kievitsdal beschikt over een sfeervolle, rustige omgeving voor uw uitvaart en condoleance

Bekijk onze zalen
 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33