Happily ever after begint bij ons!

Landgoed Groot Kievitsdal is met recht één van de mooiste en zeer veelzijdige trouwlocaties van het Gooi en geschikt voor zowel de ceremonie, receptie, diner en het feest. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor borrel, diner en feest; chique en stijlvol maar ook informeel. Natuurlijk altijd naar jullie persoonlijke wensen aan te passen.

Officiële trouwlocatie

Geef elkaar het ja-woord bij Landgoed Groot Kievitsdal midden in de bossen van de Lage Vuursche in het Gooi. Wij bieden u alle mogelijkheden om de hele dag op één locatie met al uw gasten door te brengen.

Als officieel geregistreerde trouwlocatie hebben wij alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Onze romantische locatie, met meerdere sfeervolle zalen, in combinatie met onze zorgvuldige voorbereiding staan garant voor een idyllische en onbezorgde bruiloft. 

Romantische omgeving

Al onze zalen hebben een eigen, uniek karakter en bieden de ideale locatie voor uw bruiloft. Elke zaal kan in een thema ingericht worden om het uw dag perfect te maken.

Tevens zijn onze zalen voorzien van klimaatbeheersing en de modernste beeld- en geluidsapparatuur. Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling jullie onvergetelijke dag!

Huwelijksarrangementen

Van ceremonie, receptie, diner en het feest; team Landgoed Groot Kievitsdal zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt zodat u als kersvers bruidspaar optimaal kunt genieten. Vele mogelijkheden met altijd een persoonlijke touch. Wij hebben alles in huis om de mooiste herinneringen te creëren. Wij staan graag voor jullie klaar om al jullie wensen voor de perfecte huwelijksdag te bespreken.

Via ons contactformulier kunt u een reserveringsaanvraag doen en nemen wij contact met u op voor een passende offerte.

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33