PAASMENU – Lunch & Diner

Heerlijk lunchen of dineren met Pasen!

Zondag 9 en maandag 10 april is het Pasen. Geniet op eerste en tweede Paasdag van een speciaal driegangen paasmenu! Onze chef-kok heeft het volgende menu samengesteld;

Voorgerecht
Rode mul | Roseval salade | antiboise
***
Tussengerecht (optioneel)
Coquilles | doperwtencrème | gegrilde groene asperge | hazelnoot | beurre noisette
Supplement € 10,00 per persoon
***
Hoofdgerecht
Piepkuiken | polenta | paddenstoelen | spinazie | crème de volaille
***
Dessert
Advocaat panna cotta | stracciatella ijs
***
Afsluiting
Koffie of thee met chocolaatjes

Datum: Zondag 9 april & Maandag 10 april
Prijs: € 42,50 per persoon

Reserveren kan gemakkelijk online via Resengo, email info@grootkievitsdal.nl of telefonisch op nummer (035) 6 833 033.