31 MAART & 1 APRIL: PAASMENU

Heerlijk lunchen of dineren met Pasen!

Zondag 31 maart en maandag 1 april is het Pasen. Geniet op eerste en tweede Paasdag van een speciaal driegangen paasmenu! Onze chef-kok heeft het volgende menu samengesteld;

Voorgerecht
Kalfstartaar | gefrituurd ei | wortel | aardappel | bacon  


***

Hoofdgerecht
Tarbot | zwarte knoflook | acquarello risotto | mosterd  

***

Dessert
Cheesecake | basque cheesecake | caramel | miso  

***

Afsluiting
Koffie of thee met chocolaatjes

Datum: Zondag 31 maart & Maandag 1 april
Prijs: € 42,50 per persoon

Reserveren kan gemakkelijk online via Resengo, email info@grootkievitsdal.nl of telefonisch op nummer (035) 6 833 033.

Wist u dat wij ook een heerlijk Paasbrunch serveren? Reserveren kan nu!